Vlinderweekend 2020

We hebben besloten dat ons Vlinderweekend doorgang zal gaan vinden. De voorbereiding hiervoor is in de bekwame handen van onze secretaris Aly Boersma en die zal met hulp van Anneke, onze oude voorzitter, ervoor zorgen dat dit weekend wederom een groot succes zal gaan worden.

Het zal zoals het er nu naar uitziet, wederom worden georganiseerd in het laatste weekend van augustus 2020. U kunt zich dus weer helemaal gaan verheugen hierop, want we zullen natuurlijk weer onze beroemde Vlinderrace organiseren, wat natuurlijk een van de hoogtepunten is van dit evenement.

 

Zoals u wel bekend is, wordt dit weekend gehouden op recreatiepark ’t Veluws Hof in Hoenderloo. U kunt dan uw hondjes ook inschrijven voor de Vlinderrace op zondag, waar alle hondjes in de verschillende categorieën zullen worden ingedeeld. 

 

We gaan nog bespreken wat we de zaterdagavond gaan doen, wat voorheen altijd steengrillen was met de hele groep. We gaan nog kijken wat we dit jaar nog kunnen regelen met het restaurant van het Veluws Hof en het resultaat hiervan zal nog worden bekend gemaakt. U kunt zich natuurlijk ook op voorhand al opgeven, want we zullen zorgen dat het niet zal gaan tegenvallen. Ook voor de lunch op zondag, onder het genot van allerlei lekkernijen en verse soep, kunt u zich dan ook opgeven.

 

Iedereen is natuurlijk welkom die ook gewoon eens langs wil komen, de koffie is warm, en misschien is dat een leuke gelegenheid om kennis te maken met de andere leden van de club.

 

U kunt zich hiervoor opgeven bij Aly Boersma op het mailadres secretariaatppcn(at)gmail(dot)com of telefonisch, maar per mail heeft de voorkeur.